Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-05@09:10:11 GMT

۱۰ روز تعطیل

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۲۰۵۴

۱۰ روز تعطیل

تعطیلی ۱۰ روزه کشور یکی از سوژه‌هایی بود که دیروز در شبکه‌های اجتماعی مطرح شد. کاربران به مسائلی مثل اینکه شرکت‌های خصوصی از این قوانین تبعیت نمی‌کنند می‌پرداختند و البته درباره تعطیلی دیرهنگام و از دست رفتن فرصت نوروز حرف می‌زدند: «از اواخر اسفند تا ۱۴فروردین رسماً همه جا تعطیل بود.حالا که بعد از ۲هفته تعطیلی مملکت قرار است کار را شروع کند به خاطر پیک چهارم ‎کرونا فرمان تعطیلی ۱۰روزه دادن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این تعطیلی در همان ۱۴روز انجام میشد و جلوی مسافرت‌ها گرفته میشد آیا کشور دوباره وارد بحران میشد؟»، «‏مملکت ۱۰ روز تعطیل شد، چرا؟ چون ۱۰ روزی که تعطیل بود، تعطیل نشد»، «‏واقعاً نباید زنگ زد به پلیس و اعتراض کرد به همسایه‌ای که پارتی گرفته و محلو گذاشته رو سرش؟ دیگه بحث مزاحمت نیست، بحث توهین و بدبخت‌تر کردن بقیه است»، «ملت ایران به قرآن کرونا داره بیداد می‌کنه...از ۱۴تا مأموریتی که از صبح رفتم، ۹ تا مأموریت کرونا بوده و ۵ تای دیگه‌اش تصادف و ضرب وجرح بوده، این فقط آمار یکی از آمبولانس‌های تهران و کشور بود. ‌توی خونه بمونید»، «‌‏ولی حقمون این نبود تو اوج جوونی دچار این کرونا شیم و همش بمونیم خونه»، «‏همچین میگن تعطیلی ۱۰ روزه انگار همه کارمندها رو هم تعطیل کردن. میدونین چه حجم از آدم هر روز میره و میاد تو شرکتا؟!»، «‏تجربه در بریتانیا نشان داد که بعد از دو هفته اول ‎قرنطینه هنوز هم آمار مرگ و میر ‎کرونا پایین نیامده بود. بعد از بیش از یک ماه قرنطینه و همزمان با واکسن زدن، آمار ابتلا و مرگ از کرونا در بریتانیا نزولی شد. تعطیلی ۱۰ روزه در کشور هیچ مشکلی رو حل نمیکنه»، «‏حتی این تعطیلی ۱۰ روزه هم شامل ما نمیشه»، «‏شرکت هنوز فرم قرارداد سربازی منو نداده و من تا آخر فروردین مهلت دارم این فرم رو بدم و واقعاً خبر تعطیلی ۱۰ روزه برام ترسناکه»، «‏سخنگوی ستاد کرونا گفت تو شهرهای قرمز فقط مشاغل گروه یک بعد آخر حرفش گفت قراره از شنبه 10 روز تعطیلی سراسری داشته باشیم. الان چی شد؟»، «‏تعطیلی این شکلی فقط باعث کمردرد مردم میشه، کرکره‌ها نصفه بازه باید دولا بشن برن تو»، «‏به ما گفتن فردا همه بیاین سر کار تازه برنامه‌ریزی کنیم که دو هفته آینده رو یک روز در میون دورکاری کنیم و بقیه روزها رو هم که باید بریم سر کار. اینم معنی تعطیلی»، «‏توی این تعطیلی 10 روزه، تکلیف شرکتها چیه؟ چرا هیچ جا حرفی ازشون زده نمیشه؟»، «‏نصف بیشتر تهران کارمندن! شرکتای خصوصی چی؟ چرا تعطیل نمی کنید؟»



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تعطیلی ۱۰ روزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۲۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با شیوع بیماری کرونا بسیاری از ایرانی‌ها به دنبال واکسن کرونا بودند در این میان چند مدل واکسن در کشور وارد و توزیع شد، در این میان یکی از واکسن‌هایی که بسیاری از مردم ایران استفاده کردند آسترازنکا بود، در این میان از همان ابتدایی که واکسن آسترازنکا وارد کشور شد نظریه‌های مختلفی در مورد این واکسن در نشریه‌های مختلف منتشر می‌شد که قطعا واکسن آسترازنکا دارایی عوارضی است که می‌تواند به بدن گیرنده واکسن آسیب جدی وارد کند.

آسترازنکا چه نوع واکسنی است؟

واکسن آسترازنکا یک واکسن کووید ۱۹ است که توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا توسعه داده شده و از طریق عضلانی تزریق می‌شود. این واکسن، با استفاده از آدنو ویروس ChAdOx۱ شامپانزه به عنوان ناقل ویروسی ساخته شده‌است. این واکسن از دسامبر سال ۲۰۲۰، در حال انجام تحقیقات بالینی فاز III بوده‌است.

واکسن آسترازنکا، به‌صورت دو دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود. دوز دوم نیز پس از ۶ تا ۱۲ هفته از دوز نخست، تزریق می‌شود. اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد و اثربخشی آن پس از تزریق دوم، به ۸۱ درصد می‌رسد.

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید ۱۹ که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت‌های کم منجر شود.

واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است، اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی‌تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد، اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می‌شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت‌های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی‌کند TTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

باید نگران واکسن آسترازنکا بود؟

در همین زمینه آمیتیس رمضانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد عوارض واکسن آسترازنکا اظهار کرد: این واکسن از جمله واکسن‌هایی است که بر پایه وکتور و آدونا ویروس به شمار می‌رود که غیر فعال است و نسبت به سایر واکسن‌ها عوارض بیشتری دارد.

وی افزود: واکسن‌های برپایه وکتور عوارض بیشتری نسبت به سایر واکسن‌ها دارند و باید حداقل تا ۱۰ سال مورد ارزیابی قرار بگیرد، اما با توجه به شرایط پاندمی کرونا بسیاری از واکسن‌ها خیلی زودتر وارد بازار شدند.

اکثر واکسن‌ها دارای عوارض هستند

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: در نهایت برخی از واکسن‌های کووید ۱۹ باید بگیم دارای برخی عوارض خفیف یا بیشتر هستند؛ البته بیشتر واکسن ساز‌های داخلی عوارض واکسن را بررسی می‌کنند و افرادی که این واکسن هارا دریافت کردند باید مورد ارزیابی قرار بگیرند برای مثال واکسن پاستور از جمله واکسن‌هایی است که مورد ارزیابی پس از دریافت قرار می‌گیرند.

وی در مورد ایجاد لخته خون توسط واکسن گفت: احتمال ایجاد لخته‌ی خون برای همه‌ی افراد وجود دارد، اما بسیار بسیار کم بوده و حدود یک در ۱۰۰ هزار نفر این عارضه خود را نشان می‌دهد که این عارضه نیز اغلب در زنان در سن باروری شایع است مخصوصا زنانی که از دارو‌های ضد بارداری استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی موزه‌های دفینه در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟