Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@13:41:10 GMT

۱۰ چالش تعطیلی طولانی مدت مدارس

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۵۰۸۳

۱۰ چالش تعطیلی طولانی مدت مدارس

به گزارش خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، سید حسن امامی رضوی عضو شورای عالی آموزش و پرورش در یادداشتی درباره عواقب تعطیلی مدارس نوشت: تعطیلی مدارس هزینه‌های اجتماعی و اقتصادی بالایی را برای مردم در سراسر جوامع به همراه دارد اما تأثیر آنها به‌ویژه برای آسیب‌پذیرترین و حاشیه‌نشین‌ترین دختران و پسران و خانواده‌های آنها شدید است، اختلالات ناشی از آن، نابرابری‌های موجود در سیستم آموزشی را در سایر جنبه‌های زندگی آنها تشدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبعات تعطیلی مدارس بدین شرح است:

وقفه در یادگیری

مدرسه یادگیری اساسی را فراهم می‌کند و وقتی مدارس تعطیل می‌شوند، کودکان و جوانان از فرصت‌های رشد و توسعه محروم می‌شوند.

تغذیه نامناسب

بسیاری از کودکان و نوجوانان از غذاهای رایگان یا با تخفیف در مدارس برای تغذیه و تغذیه سالم استفاده می‌کنند وقتی مدارس تعطیل می‌شوند، تغذیه به خطر می‌افتد.

سردرگمی و استرس برای معلمان

 وقتی مدارس تعطیل می‌شوند، به ویژه به طور غیرمنتظره و برای مدت زمان نامعلوم، معلمان اغلب از تعهدات خود و نحوه حفظ ارتباط با دانش‌آموزان برای حمایت از یادگیری مطمئن نیستند. انتقال به سیستم عامل‌های آموزش از راه دور حتی در بهترین شرایط نیز آشفته و ناامیدکننده است در بسیاری از زمینه‌ها، تعطیلی مدارس منجر به استراحت یا جدایی معلمان می‌شود.

والدینی که آمادگی آموزش از راه دور و خانگی را ندارند

وقتی مدارس تعطیل می‌شوند، اغلب از والدین خواسته می‌شود تا یادگیری کودکان را در خانه تسهیل کنند و می‌توانند در انجام این کار با مشکل روبرو شوند این امر به‌ویژه در مورد والدینی که تحصیلات و منابع محدودی دارند، صادق است.

چالش‌های ایجاد، حفظ و بهبود آموزش از راه دور

تقاضا برای آموزش از راه دور هنگامی که مدارس تعطیل می‌شوند و غالباً پرتال‌های موجود به آموزش از راه دور را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، سر به فلک می‌کشد. انتقال یادگیری از کلاس درس به خانه در مقیاس بزرگ و با عجله چالش‌های بزرگی را از نظر انسانی و فنی ایجاد می‌کند.

شکاف در مراقبت از کودک

در غیاب گزینه‌های جایگزین، والدین شاغل اغلب کودکان را در زمان تعطیلی مدارس تنها می‌گذارند و این می‌تواند منجر به رفتارهای خطرناک، از جمله افزایش تأثیر فشار همسالان و سوء مصرف مواد شود.

 هزینه‌های اقتصادی بالا

 والدین شاغل هنگام تعطیلی مدارس برای مراقبت از فرزندان خود به احتمال زیاد از کار می‌افتند. این امر منجر به کاهش دستمزد می‌شود و بر بهره وری تأثیر منفی می‌گذارد.

فشار ناخواسته بر سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی

کارکنان مراقبت‌های بهداشتی با کودکان نمی‌توانند به راحتی در محل کار حاضر شوند، وظایف مراقبت از کودک ناشی از تعطیلی مدارس است این بدان معناست که بسیاری از متخصصان پزشکی در مراکزی که در بحران سلامت بیشترین نیاز را دارند، نیستند.

افزایش نرخ ترک تحصیل

 اطمینان از بازگشت کودکان و نوجوانان و ماندن در مدارس با بازگشایی مدارس پس از تعطیلی یک چالش است. این امر به ویژه در مورد تعطیلی طولانی مدت و هنگامی که شوک‌های اقتصادی، باعث کار کودکان می‌شود و برای خانواده‌های دچار مشکل مالی درآمد ایجاد می‌کند، صادق است.

انزوای اجتماعی

مدارس قطب فعالیت اجتماعی و تعامل انسانی هستند با تعطیلی مدارس، بسیاری از کودکان و جوانان ارتباط اجتماعی خود را که برای یادگیری و توسعه ضروری است از دست می‌دهند.

چالش‌های اندازه‌گیری و اعتباربخشی به یادگیری

 ارزیابی‌های تقویمی، به‌ویژه امتحانات پرمخاطب که پذیرش یا پیشرفت در سطوح آموزشی جدید را تعیین می‌کند، با تعطیلی مدارس به هم می‌ریزد. راهکارهای به تعویق انداختن، کنار گذاشتن و یا معاینه سرپرست از راه دور نگرانی‌های جدی را در مورد انصاف ایجاد می‌کند، مخصوصاً وقتی دسترسی به یادگیری متغیر می‌شود. اختلال در ارزیابی منجر به استرس برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدارس آموزش کودکان تعطیلی آموزش از راه دور تعطیلی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۵۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری

فخرالدین اسدی اظهار داشت: توسعه فضا‌های ورزشی باز و سرپوشیده، زمین چمن مصنوعی و توسعه کلاس‌های تربیت بدنی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم است.

وی افزود: سرانه فضای ورزشی مدارس استان هم‌اکنون ۴۶ صدم مترمربع است و توسعه ورزش در مدارس ابتدایی با اجرای طرح مهارت آموزی در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی، در این طرح دانش‌آموزان پایه چهارم در رشته طناب زنی، پنجم در رشته تنیس و ششم در رشته شنا و دوومیدانی فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید

آغاز مسابقات ورزشی دانش آموزان در چهارمحال و بختیاری

اسدی اضافه کرد: امسال شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز پایه ششم در رشته شنا آموزش می‌بینند.

وی به اجرای طرح پایلوت کشوری سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مدارس عشایری اشاره کرد و بیان داشت: هشت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عشایری استان زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند.

اسدی ادامه داد: در استان چهارمحال و بختیاری ۱۵هزار فرهنگی، آموزش ۱۹۴ هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • چینی ها در مدارس به کودکان مهارت ورزی آموزش می دهند (فیلم)
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟
  • طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • آموزش سواد محیط زیستی به کودکان