Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی از بررسی طرحی در مجلس برای جلوگیری از متوقف شدن فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی ورشکسته خبر داد.

حجت‌الاسلام حسن نوروزی در جریان بازدید از شرکت توسعه سیاحان سرزمین ایرانیان زرندیه (آیلند) در گفت‌وگو با خبرنگاران به برنامه‌های کمیسیون قضائی مجلس در حمایت از تولید پرداخت و اظهار کرد: در کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی طرحی در دست بررسی است تا بتوان زمینه احیای واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: در اجرای این طرح از دستگاه های قضائی در سراسر کشور خواسته شده که از پلمب واحدهای تولیدی ورشکسته خودداری کنند و دستگاه ها و ماشین آلات خطوط تولید نیز مصادره نشود و هرگونه تصمیم‌گیری در این خصوص با پیگیری ادارات کل صمت و با نظر مقام عالی قضائی و سیاسی هر استانی صورت گیرد.

وی بیان کرد: انتظار می‌رود نظام قضائی کشور اجازه ندهد به محض تشکیل یک پرونده با موضوعیت ورشکسته شدن واحدهای تولیدی بلافاصله شعبه دادگاهی اقدام به پلمب کارخانه و مصادره کردن ماشین آلات و تجهیزات خطوط تولید کند. نباید یک کارخانه با ارزش ریالی هزار میلیاردی به دلیل ۱۰ میلیارد بدهی پلمب و مصادره شود.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دستگاههای قضائی مکلف خواهند شد در یک فرآیند با نظر استاندار، رئیس کل دادگستری استان، مدیر کل صمت تصمیم گیری کنند و واحدهای تولیدی و صنعتی با نظر صرفا دادگاه تعطیل نشود چرا که تعطیلی بی مورد و بدون نظر کارشناسی منجر به بیکاری نیروی کار شده و تبعات اقتصادی برجای خواهد گذاشت.

وی تقویت مراکز تولیدی و صنعتی را اولویت کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس برشمرد و گفت: اجرای این طرح که در قالب تشکیل کمیته‌ای دنبال می‌شود و اینجانب رئیس این کمیته هستیم با سرعت پیگیری می‌شود تا در کمیسیون قضائی مطرح شود و سپس در صحن علنی مجلس به تصویب برسد تا صرفا با نظر یک قاضی یا یک شعبه دادگاه در خصوص متوقف شدن فعالیت واحدهای تولیدی ورشکسته تصمیم گیری نشود.

حجت‌الاسلام نوروزی با اشاره به حمایت قوه قضائیه از تولید اظهار کرد: رویکرد کمیسیون قضائی در سایه حمایت قوه قضائیه حمایت از کسب و کار و رونق تولید با احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد است. نتیجه کار کمیسیون قضائی مجلس در این رابطه حمایت قضائی از واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل است.

وی در خصوص موضوع انتقال پایتخت از تهران نیز گفت: با استفاده از ظرفیت شرکت توسعه سیاحان سرزمین ایرانیان(آیلند) موضوع انتقال پایتخت تجاری ایران به این منطقه موضوعی است که باید با جدیت دنبال شود.

او تصریح کرد: موقعیت ژئوپولیتیک سرزمین ایرانیان به لحاظ قرار گرفتن در مرکز کشور و شاهراه مواصلاتی ایران(اتوبان های تهران به ساوه، تهران به قم) و نیز مجاورت با فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) و خط ریلی کشور، شرایط مناسبی را برای تبدیل شدن این منطقه به پایتخت تجاری بوجود آورده است.

این نماینده مردم در خانه ملت تاکید کرد: در اجرای این طرح می‌توان وزارت‌خانه‌های حوزه کار و اقتصادی کشور نظیر صمت، جهادکشاورزی، اقتصاد و دارایی را به این منطقه منتقل کرد تا پایتخت تجاری ایران در این منطقه شکل بگیرد. این منطقه می تواند یک منطقه ژئواستاتیکی شده و به یک الگو برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در سراسر کشور تبدیل شود و با ایجاد اشتغال مستقیم در حوزه‌های تجاری، اقتصادی، درمانی، دانش بنیان، ورزشی، فرهنگی و بازرگانی از آن به عنوان یک نماد مستقل در ایران یاد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زرنديه کمیته حمایت قضایی تولید استانی اقتصادی استانی شهرستانها مجلس شورای اسلامی واحدهای تولیدی کمیسیون قضائی قضائی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۶۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحدهای قضایی هرمزگان
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی