Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی شهریاری عضو تعاونی تولیدکنندگان پارافین ایران در گفت‌ و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ضمن تاکید بر این که وزارت صنعت متولی رسیدگی به مشکلات واحد‌های صنعتی است، بیان کرد: این وزارتخانه باید با همکاری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در مجموعه وزارت نفت و همچنین پالایشگاه‌های تولید کننده لوبکات که تولید کننده مواد اولیه پالایشگاه‌های روغن ساز هستند، مشکل خوراک واحد‌های پارافینی را حل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: وزارت صنعت همچنین باید از کمک فکری تولیدکنندگان پارافین و سازمان بورس نیز استفاده کند، زیرا مواد اولیه واحد‌های پارافین ساز در بورس، یا کم عرضه می‌شود یا عرضه آن در تندر خارجی بورس صورت می‌گیرد و نتیجه تخصصی نبودن تخصیص خوراک، تعطیل شدن کارخانه‌های تولیدی است.

نایب رئیس اول کمیسیون شیمیایی و گاز اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی، با تاکید بر این که حدود ۱۲۰ کارخانه تولید پارافین در کشور وجود دارد که بخش عمده‌ای از آن‌ها به دلیل مشکلات تخصیص خوراک به تعطیلی کشیده اند، اظهار کرد:  مصوبات شورای رقابت نیز مشکلی را حل نکرد، به هر حال متولی واحد‌های تولیدی که دارای پروانه بهره برداری هستند، وزارت صنعت است. این وزارتخانه در درجه اول باید این مسئولیت را بپذیرد که با همکاری سایر نهاد‌های مربوطه، مشکل واحد‌های تولیدی پارافینی، قیرساز و هیدروکربنی را که یک دلیل واحد دارند، حل کند.

بیشتر بخوانید:

تخلف ۱۲۰ میلیارد تومانی پالایشگاه‌های روغن سازی در فروش مواد اولیه به صنایع پارافین سازی!

او با اشاره به این که واحد‌های تولیدکننده با روش‌های مختلفی از طریق اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی و تعاونی پارافین موضوع را به وزارت صنعت اطلاع رسانی کرده اند، گفت: متاسفانه یا نتوانستیم پاسخی برای نامه‌نگاری‌های خود دریافت کنیم، یا در برخی موارد نیز قول‌های مسئولان به نتیجه نرسید.

شهریاری در پایان با تاکید بر این که اگر این مشکل حل نشود، تعداد اندک واحد‌های فعال تولید کننده پارافین نیز به زودی تعطیل می‌شوند، افزود: زمانی که یک واحد به دلیل نبود خوراک به تعطیلی می‌رسد، مانند پالایشگاهی که به مرحله اورهال رفته، با توجه به گران بودن قطعات و ابزار‌ها، هزینه بالایی برای راه اندازی مجدد خطوط تولید آن نیاز است. به طور کلی راه اندازی مجدد چنین واحد‌هایی، حداقل ۱۰ میلیارد تومان هزینه نیاز دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پارافین سازی وزارت صنعت وزارت نفت وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۵۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه شنبه بازار پردیس تعطیل می شود

به گزارش تابناک، محسن قضاتلو در حاشیه برگزاری آیین تجلیل از اعضای شورای اسلامی شهر، روستا و بخش به خبرنگاران گفت: برپایی سه شنبه بازار در خیابان فروردین جنوبی مشکلاتی ایجاد کرده بود و محل جدید در محدوده فاز ۴ شهر، رضایت شهروندان را فراهم نکرد و این روز بازار تعطیل می شود.


وی ادامه داد: راه اندازی مدارس جدید با بهره گیری از ظرفیت خیران در شهر بومهن ضرورت دارد تا بتوانیم علاوه بر خلوت شدن کلاسهای درس ، سرانه آموزشی شهرستان را افزایش بدهیم.


فرماندار شهرستان پردیس گفت: رسیدگی به وضعیت حمل و نقل به ویژه در شهر بومهن و فازهای جدید ۱،۵، ۸، ۹ مسکن مهر در دستور کار قرار دارد.


قضاتلو افزود:پی گیری اجرای طرح جامع شهری و روستایی، و طرح هادی روستایی را در جلسات بنیاد مسکن، راه اندازی دکل صدا و سیما در دست اقدام است.


وی با اشاره به ضرورت ساماندهی اسناد مالکیتی قولنامه ای ، توضیح داد: ساماندهی اسناد قولنامه ای به ویژه در نواحی صنعتی خرمدشت، سیاهسنگ و شهر بومهن با رای دیوان بدوی و پی گیری عبدالله میرزایی شهردار بومهن در دست اقدام است تا پس از ساماندهی امکان صدور پروانه برای ساختمانها فراهم شود.


وی ادامه داد:اصلاح پهنه محیط زیست پس از ۱۰ سال در شهرهای سعید آباد و خسرو آباد جاجرود، راه اندازی نیروگاه برق در فاز ۸ پردیس ونصب ۱۳ آنتن تقویت تلفن همراه در دو ماه پایان سال گذشته برخی از اقدامات انجام شده است.

فرماندار شهرستان پردیس گفت: اعضای شوراهای اسلامی در طی یکسال باقی مانده مجدانه تلاش کنند،زمان زیادی باقی نمانده ، تکمیل پروژه های نیمه تمام ، اجرای طرح های عمرانی ، ورزشی، فرهنگی انجام شود و از تکریم ارباب رجوع غافل نشوند.


شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • سه شنبه بازار پردیس تعطیل می شود
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد